logo groeimaker

“Wie zoekt naar verandering moet durven twijfelen.”

  • Facebook: groeimaker
  • Linked In: company/groeimaker
  • Twitter: groeimaker
  • YouTube: groeimaker
 Executive coaching & Management coaching

Executive coaching gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling van bestuur of leidinggevenden van de organisatie.

Als leider van een organisatie of organisatieonderdeel sta je waarschijnlijk regelmatig onder druk. Juist de lastige vraagstukken passeren het bureau van management en executives. Ook heb je vaak te maken met verschillende belanghebbenden. Hoe ga je om met deze en andere issues? Hoe krijg je coaching en feedback als leider? Ken je jouw eigen blinde vlek? Kun je effectiever zijn?

Het is vaak ‘lonely’ aan de top en het is niet altijd even makkelijk intern goede en objectieve feedback en coaching te krijgen. Executive coaching en management coaching richt zich op de leiders van de organisatie en is gericht op het vergroten van eigen effectiviteit. En daarmee op het verbeteren van prestaties. Een belangrijk onderwerp dat hiermee kan samenhangen is het eigen team. Zoals de samenwerking, prestaties en plek in de organisatie van dit team en jouw rol hierin.

In een veilige setting kunnen gevoelige onderwerpen ter sprake worden gebracht met als doel verbeteren van prestaties. Als coach hebben wij de rol van ondersteuner en begeleider. Wij zijn de spiegel en het venster en geven feedback en reflectie.

Wij begeleiden professionals, ondernemers en leiders om persoonlijke en zakelijke doelen te bereiken. >
Coaching gericht op persoonlijke en professionele ontwikkeling van bestuur of leidinggevenden. >

Coaching met de focus op het optimaal presteren van teams. >
Coaching waarbij een zakelijk en persoonlijk vraagstuk van een ondernemer of leider centraal staat.  >

"CEO's want coaching, because it is lonely at the top" 2013 Executive Coaching Survey, Miles Group